2021-10-29 Frukostmöte online

Välkommen till ett frukostmöte som på grund av rådande omständigheter även denna gången sker online. Föreningen vill skapa möjligheter för medlemmarna att träffas och nätverka. Denna träff är enbart för SFGS medlemmar och speciellt inbjudna.

TEMA: Transparent Informationshantering och Samverkan för ökad Säkerhet vid transport av farligt gods (TISS) – med fokus på säkerhetsrådgivarens roll

TISS är ett tvärvetenskapligt forskningsprojekt vid Handelshögskolan och Göteborgs universitet finansierat av MSB. Vi får besök av Ann-Sophie Sallander och Urban Nuldén från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet som kommer berätta mer om forskningsprojektet och deras slutsatser med fokus på säkerhetsrådgivarens roll. Det finns även möjlighet att ställa frågor till Ann-Sophie och Urban.

Efter presentationen gör vi, lite beroende av hur många vi blir, en favorit i repris och försöker oss på break-outrooms för vidare diskussion. Ett aktivt deltagande uppskattas då diskussionerna kan komma att ligga till grund för fortsatt arbete inom området.

Vissa delar av frukostmötet, både presentation och diskussioner, kommer att spelas in av Ann-Sophie och Urban och kommer eventuellt användas av dem i forskningssyfte.

Datum: 29 oktober 2021
Tid: 08:30 – 10:30 (mötet startar 8.30 men koppla gärna upp dig lite innan)
Plats: Online via Teams. Alla medlemmar som anmäler sig via formuläret nedan kommer att få en inbjudan till det digitala frukostmötet.

Sista datum för anmälan 27 oktober 2021.

Anmälan

0 + 1 = ?