Medlem i SFGS

SFGS – Säkerhetsrådgivare för farligt gods i Sverige

Medlemskap

Ansök redan idag att bli medlem i föreningen SFGS! Medlemskapet är personligt, kostar 2000 kr per säkerhetsrådgivare och kalenderår och faktureras årsvis.

Vem kan vara medlem?

För att kunna bli medlem i föreningen krävs att du uppfyller något av kriterierna nedan. Det finns också möjlighet att bli stödmedlem till föreningen. Kostnaden är densamma oberoende av vilken slags medlem du är men stödmedlemmar äger ej rösträtt.

Branschföreningens medlemmar är:
  • Fysiska personer som är av behörig myndighet godkända Säkerhetsrådgivare.
  • Juridiska personer genom av behörig myndighet godkända Säkerhetsrådgivare anställd i företaget.
Stödmedlemmar är:
  • Personer och organisationer vilka berikar föreningens intresse.
  • Personer vars säkerhetsrådgivarintyg gått ut.
Inträde till branschföreningen

Ansökan om inträde i branschföreningen ska ske skriftligen. Genom sin ansökan godkänner sökanden branschföreningens stadgar. För medlemskap fordras att:

  1. Sökanden är av behörig myndighet godkänd Säkerhetsrådgivare;
  2. Sökanden är företag som bedriver verksamhet inom området farligt gods med av behörig myndighet godkända Säkerhetsrådgivare.
  3. Sökanden är stödmedlem

Medlemskap beviljas av styrelsen eller av styrelsen utsedd person. Styrelsen inhämtar vid prövning de upplysningar de finner nödvändiga. Sökanden är skyldig att besvara styrelsens frågor. Fysisk person kan endast inneha ett medlemskap.

Bli medlem!

Skicka mail till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9Ac2Zncy5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5pbmZvQHNmZ3Muc2U8L2E+


SFGS stadgar

Login